Käyttöehdot

Yleistä:
Tämä käyttäjäsopimus sisältää Jouni-Sportin verkkopalvelun käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään sivustoon tai ostaessaan tuotteita Jouni-Sportin verkkopalvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Muutokset:
Jouni-Sportilla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia verkkopalveluun. Verkkopalvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai verkkopalvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset verkkopalvelun käyttäessään.

Rekisteröityminen
Rekisteröityminen on vapaaehtoista. Käyttäjä voi halutessaan rekisteröityä täyttämällä rekisteröintilomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisteröityminen on maksutonta. Verkkopalvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Henkilötiedot ja niiden käyttö:
Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Jouni-Sportin asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana. Jouni-Sport ei luovuta tietoja ulkopuolisille. Yhteystietojanne ei käytetä mainontaan. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Jouni-Sportin tuotteiden markkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa. Käyttäjällä on verkkopalvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet:
Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Jouni-Sportin verkkopalvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista verkkopalvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta verkkopalvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta verkkopalvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Jatka